Van Dromen naar Doen!

Mijn echte ontdekkingsreis begon toen mijn motor uitviel, helemaal opgebrand! Letterlijk tot niets in staat. Ongelofelijk dat mij dit overkwam, ik was altijd bezig en vond het heerlijk om anderen te helpen, hierdoor stond ik altijd voor iedereen klaar. Was het niet met raad dan schoot ik wel in de actie en regelde ik het wel. Niets was te gek! Mijn kwaliteit werd uiteindelijk mijn valkuil.

“180 graden om” – Mijn missie

Een ware zoektocht, met als enige voorwaarde dat alles anders moest dan het altijd gegaan is. “180 graden om” was mijn missie. Met hulp van coaches, loopbaantrajecten, werkervaringsplekken, cursussen en vooral heel veel bloed, zweet en tranen ging ik verder met mijn ontdekkingsreis. Vele ervaringen hebben bijgedragen aan mijn kennis, zelfontwikkeling en inzicht waardoor ik nu op een punt ben gekomen dat ik weet dat ik mijn missie van “180 graden om” volbracht heb. Nou ja, het blijft een continue proces natuurlijk, maar daardoor weet ik dat ik altijd in mijn kracht blijf staan en dicht bij mezelf blijf.

Vertrouwen

Ik heb volste vertrouwen dat al deze inzichten me verder helpen, omdat ik nu keuzes maak op basis van mijn eigen normen & waarden, kennis & kunde. Ik besef ook wel dat ik niet altijd iedereen deelgenoot heb gemaakt van dit interne proces, maar het was me ook een turbulente fase zeg. Door nu vooral zelfregie te hebben, merk ik dat ik beter zie & voel wat wel en niet goed is voor mijn energie, hierdoor ontstaan de mooiste dingen en heb ik zeer waardevolle connecties.

Next Level

Dat alles heeft er voor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta en ik vol trots kan zeggen dat mijn ontdekkingsreis naar het volgende level getild wordt. Mijn volgende reis is die van ondernemer. Mijn ondernemersreis start bij Tante Jetje voor een uniek pakketje. Daarmee geef ik mijn creativiteit en connecties podium. Weet ik voor 100% hoe die invulling zal zijn? Nee zeker niet, de reis is net begonnen. Maar het vertrouwen is er, dat ik die keuzes maak waardoor Tante Jetje wordt zoals ik het voor ogen heb.