4EA34B73-579C-4BD8-BCA6-67DDF6DEB969_1_105_c

Het onstaan van Tante Jetje!

Hoe is het ontstaan? Waar komt de passie vandaan?

Cadeautjes voor een speciaal iemand, gelegenheid of gewoon zomaar.

Anders dan anders en wat indruk maakt.

Ik hou van originele cadeautjes. 

PotjeKrachtDacht
BoekjeToDoNaam
Wijnglas geëtst

Het bedenken en het inpakken daar haal ik het meeste plezier uit en is voor mij elke keer weer een feestje. Vooral toepasselijke teksten met een twist of een knipoog en items die je niet standaard bij de bekende winkels vindt daar ben ik gek op.

Mijn voorliefde voor mooi papier, matchende kleuren en grappige en leuke teksten in combinatie met mijn oog voor net even anders vormen een mooie balans in het samenstellen van cadeau pakketten.

Als klein meisje speelde ik altijd al winkeltje en maakte ik mijn eigen spulletjes om te verkopen. Dat deed ik veelal op basis van wat ik gezien had en met de spullen die ik had maakte ik mijn variant erop. Het waren vaak dingen die ik niet eerder had gedaan, maar het lukte me altijd om mijn doel te halen doordat ik denk in mogelijkheden.

Deze combinatie van eigenschappen heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik op ontdekkingsreis ben gegaan en het lef heb om een webwinkel te starten. 

Ik blijf graag bij mijn eigen kracht en maak daardoor ook graag gebruik van andermans kwaliteit, op deze manier haal ik het beste in mezelf naar boven om mooie aanvulling te creëren en blijf ik in contact met de mensen om me heen.

Er zijn namelijk veel ontwerpers/ ondernemers die ook vanuit passie producten maken en verkopen. Ik zoek juist die ondernemers op om onderdeel te zijn van de items in mijn pakketten. Veelal handwerk of kleine oplages, waardoor de pakketten uniek zijn en uniek blijven. 

Uniek betekent tenslotte "uitmuntend, voortreffelijk, uitzonderlijk en bijzonder."

Dat is de indruk die iedereen wilt maken toch?

Dus welke gelegenheid maak jij speciaal?

En op wie ga jij indruk maken?

Mijn inspiratie komt voort uit vragen, gesprekken, voorwerpen of gewoontes vanuit mijn omgeving. Dus wil of heb je iets unieks en bijzonders dan laat ik me graag door je inspireren en denk ik graag mee.

Elke gelegenheid wordt een bijzonder speciale gelegenheid.

Succes verzekerd.